Uncategorized

Αχ κουνελάκι, κουνελάκι… με τα δώρα σου!

Είπα να λείψω για λίγο και μάλλον το παράκανα!

«Επαγγελματικές υποχρεώσεις», Πασχαλινές διακοπές… πλάκα πλάκα έχω ένα μήνα να γράψω. Τι και αν είχα σκεφτεί να σας παρουσιάσω μαγιάτικο στεφάνι, παιδικά βιβλία για το Πάσχα, νηστίσιμες συνταγές και άλλα πολλά, τίποτα από αυτά δεν πρόλαβα να κάνω. Οι προετοιμασίες και η συμμετοχή μου στα Πασχαλινά bazzar του La Mamart από τη μία, και του Etsy Greek Street Team από την άλλη, με πήγε πολύ πίσω σε ότι αφορά το blog, αλλά πραγματικά άξιζε γιατί ήταν πολύ ενδιαφέρουσες εμπειρίες!

Και ενώ, λοιπόν, η βελόνα μου είχε πάρει φωτιά για να ετοιμάσω τις καρφιτσούλες μου για τα bazzar της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, παράλληλα ετοίμαζα και το πακετάκι μου για το #secretbunny2016 που διοργάνωνε ένα από αγαπημένα μου blog, το ef zin creations.

13012763_

Μία μικρή «δόση» από το δώρο που έστειλα στην κουνελίτσα μου

 

Ήμουν η κουνελίτσα της Ελένης, από την όμορφη Ν. Αρτάκη Εύβοιας. Η Ελένη του lenhlenh.blogspot.gr είναι ένα δημιουργικό και χαρούμενο άτομο, που  μου ταίριαξε απόλυτα, γιατί ενώ κάνει τα δικά της κοσμήματα της αρέσει να φοράει καρφίτσες. Άρα η καρφίτσα παγωτάκι που είχα στο μυαλό μου να της στείλω ήταν σωστή επιλογή για την Ελένη. Φάνηκε ότι το χάρηκε και είμαι σίγουρη ότι θα μου στείλει φωτογραφία φορεμένη…έτσι δεν είναι Ελένη?

icevream

Ολόκληρο το δωράκι για την κουνελίτσα Ελένη

 

Και φυσικά τι σόι ανταλλαγή θα ήταν αυτή αν δεν λάμβανα και εγώ ένα δωράκι, έτσι δεν είναι? Έτσι λοιπόν, πριν καλά καλά μπει η Μεγάλη Εβδομάδα, ήρθε και σε μένα η ειδοποίηση να πάω να παραλάβω το πακέτο μου που είχε φτάσει στο courrier . Όλο περιέργεια και μεγάλη χαρά έφτασα στο σπίτι με ένα μεγάλο κουτί που δεν έβλεπα την ώρα και τη στιγμή να το ανοίξω. Ευτυχώς, το μέγεθος του κουτιού ανταποκρινόταν και στο μέγεθος του δώρου!

Και τι δεν είχε μέσα: χειροποίητο σφουγγάρι για το μπάνιο, σαπούνια σε σχήμα αυγού, σε σχήμα λαγουδάκι, σε σχήμα τριαντάφυλλου και από μυρουδιά… που να σας τα λέω… ακόμα μοσχοβολάει το μπάνιο μου. Και όλα αυτά από τις Alleycraft, δύο καλές φίλες που με πάθος μαγειρεύουν, πλέκουν, και φτιάχνουν διάφορες όμορφες κατασκευές. Μπορεί να τις χωρίζει χιλιομετρική απόσταση αλλά τις ενώνει η αγάπη του blogging και μία στενή φιλία χρόνων.

Τη μία εξ αυτών που ασχολείται με τη μαγειρική είχα τη χαρά να τη γνωρίσω από κοντά σε ένα σεμινάριο. Το άλλο μισό του blog που έκανε και αυτά τα υπέροχα σαπούνια ελπίζω να το συναντήσω σύντομα!

.sapoynia

Το δωράκι μου όπως το φωτογράφισαν οι ALLEYCRAFT

 

Να’μαστε γεροί και το χρόνου να κάνουμε πάλι ανταλλαγή!

Εμείς τα λέμε τη άλλη Δευτέρα!

Mama Lia

 

 

5 σκέψεις σχετικά με το “Αχ κουνελάκι, κουνελάκι… με τα δώρα σου!

  1. χα! τελειο το δωράκι και άκρως διαιτιτικό το βρίσκω… και παγωτό και σοκολατακια μεσα! χαχαχαχα
    Λια μου χίλια ευχαριστω για τη συμμετοχή!!!!!! τα δωράκια σου ανεκτίμητα και ότι έλαβες ανεπανάληπτο! και στο επόμενο με το καλο!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Ε τώρα τι να πω; Είσαι υπέροχη και χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε το δωράκι μας! Λοιπόν, μεταξύ μας, δεν έχεις γνωρίσει το καλύτερο μισό του blog! χαχχαχαχαχαχα! Εύχομαι κι εγώ να συναντηθούμε σύντομα. Ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια.
    Θα τα πούμε..

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.