Συμμετέχω

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε εκδηλώσεις, σε σχέση με το crafting, τη μαγειρική και το παιδικό βιβλίο στις οποίες μπορείτε να συμμετέχετε:

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Η Γιούλη από το blog «Το παιχνιδάκι του Γιώργου και της Ζωής» μαζί με τις blog-οφίλες της διοργανώνουν έναν μαραθώνιο διαβάσματος παιδικού βιβλίου.

Βασισμένες στο μότο  «ένα παραμύθι σήμερα, ένας ευτυχισμένου και έξυπνος άνθρωπος αύριο!» μας προτείνουν να αναρτήσουμε βίντεο ή φωτογραφία στο Instagram με το βιβλίο που διαβάσαμε το βράδυ στο παιδί μας. 60 ημέρες, 60 προτάσεις βιβλίων από κάθε μία που θα συμμετέχει στην πρόκληση.

Εγώ άρχισα στις 10 Οκτωβρίου. Εσείς τί περιμένετε?

περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ένα παραμύθι σήμερα, ένας ευτυχισμενος και έξυπνος άνθρωπος αύριο!

ΤΟ 1ο FLEA MARKET ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΕΘ 3-4 Ιουνίου από τις 12:00 -00:00

Από το Xariseto και το Thrift Shop, ένα flea market με ρίζες από Aμερική, αλλά διαφορετικό από όσο φαντάζεστε καθώς έρχεται δυναμικά με την πλαισίωσή του από live μπάντες και dj sets, streed food, juggling, συνδυάζοντας παιχνίδια για μικρούς αλλά και ενημέρωση και αγορές για τους μεγάλους. Εκεί θα βρεις από ρούχα και αξεσουάρ sencond hand, κοσμήματα, παπούτσια και αντίκες, συλλογές, βινύλια και comics, μικροέπιπλα, έως βιολογικά προϊόντα και τρόφιμα. Περισσότεροι από 500 -μέχρι στιγμής- εκθέτες θα στήσουν την πραμάτεια τους σε ένα από τα πλέον εντυπωσιακά events της αγοράς εντός της ΔΕΘ. Ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί πως το flea market θα στηθεί στο ύψος του αγάλματος του Μ.Αλεξάνδρου στην Παραλία, οι διοργανωτές άλλαξαν την τοποθεσία του event ενημερώνοντας πως θα διεξαχθεί τελικά στην ΔΕΘ

Το ME and MAMA CREATIONS θα είναι εκεί και θα σας περιμένει με χειροποίητες δημιουργίες και vintage πιάτα!

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ART & CRAFTS FAIR ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

la mamart

Είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχω σε έκθεση – μπαζάρ ως Me and Mama Creations και είμαι πολύ ενθουσιασμένη.

Θα σας περιμένω για να γνωριστούμε και από κοντά!

Παιδικό Βιβλίο

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2016

ΓΙΝΕ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Όλες οι βιβλιοθήκες του δικτύου της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος θα υλοποιήσουν για 5η συνεχόμενη χρονιά την καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας.

Έχεις ελεύθερο χρόνο; Αγαπάς τα παιδιά; Σου αρέσει να προσφέρεις;
Γίνε εθελοντής στις Δημοτικές Παιδικές Βιβλιοθήκες της περιοχής σου για την υλοποίηση της καλοκαιρινής εκστρατείας.
Πότε; Μπορείς να συμμετέχεις για το διάστημα που επιθυμείς από 15 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου.
Τί μπορείς να κάνεις; Μπορείς να αναλάβεις τη διεξαγωγή μιας δραστηριότητας ως εμψυχωτής, την προβολή, καταγραφή, προώθηση της εκστρατείας.
Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες.
Πως μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή; Επικοινώνησε με τη βιβλιοθήκη της γειτονιάς σου για να σου στείλουν τη φόρμα συμμετοχής

Advertisements